• www.solid-fitness.cz
  • www.solid-fitness.at
  • www.solid-fitness.eu
Pon-Pia - 8:00-16:00     +421 911 336 625      info@solid-fitness.sk
DOPRAVA ZDARMA už od 100€
EXPERTI V ODBORE
SERVIS A MONTÁŽ u zákazníka
PRIAMY DOVOZCA do SR
30 DNÍ na vrátenie tovaru
NADŠTANDARDNÁ ZÁRUKA

Ochrana osobných údajov

Bezpečnosť a ochrana osobných údajov

Pri spracovávaní dát sa zaväzujeme riadiť zákonom č. 122/2013 Zz o ochrane osobných údajov.

Vyhlásenie o ochrane osobných údajov

Spoločnosť INVEX TRADE s.r.o., prevádzkovateľ internetového obchodu www.solid-fitness.sk, prehlasuje, že všetky osobné údaje sú považované za prísne dôverné a je s nimi manupilované v súlade zo zákonom č. 122 / 2013Z.z., a v súlade s Obchodnými podmienkami spoločnosti INVEX TRADE s.r.o.,.

Aké údaje zhromažďujeme?

Pre realizáciu obchodnej transakcie od Vás potrebujeme poznať meno (prípadne názov firmy, IČO, DIČ a kontaktnú osobu), podpis, adresu (fakturačnú a prípadne dodaciu), telefónny a e-mailový kontakt. Ďalej potom evidujeme Vaše obchodné transakcie u nás. V prípade vyzdvihnutie objednávky, ktorá bola uhradená vopred prostredníctvom internetu (prípadne bankovým prevodom), pri vyzdvihnutí reklamácie, či pri preplácaní dobropisu od Vás môžeme požadovať predloženie identifikačného dokladu (OP alebo CP), a to za účelom predchádzania vzniku škôd a zamedzenie legalizácia príjmov pochádzajúcic z trestnej činnosti. Bez predloženia niektorého z týchto dokladov Vám môžeme odmietnuť tovar či peniaze vydať / preplatiť.

K čomu údaje slúžia?

Pre realizáciu obchodnej transakcie a dodanie tovaru na Vami určené miesto s Vami potrebujeme komunikovať a poznať vyššie uvedené údaje a tieto získame pri Vašej registrácii, a to buď trvalé alebo dočasné. Keďže sú tieto Vaše osobné údaje získavané za účelom realizácie obchodnej transakcie, nie je nutný Váš výslovný súhlas.

Ako môžete existenciu týchto dát ovplyvniť?

Po zalogovaní do eshopu www.solid-fitness.skz môžete tieto údaje upraviť alebo mazať. V prípade, že chcete Vašu registráciu úplne zrušiť, stačí poslať e-mail na info@solid-fitness.eu.
Pon-Pia - 8:00-16:00     +421 911 336 625      info@solid-fitness.sk
Paypal MasterCard Visa Maestro MasterCard Electronic Visa Pay Dinners Club International
© 2016-2018 Solid-fitness.sk | Invex Trade, s.r.o. | Všetky práva vyhradené.